Drámai jóslat: a németek kihalnak

Németország, bevándorlás
CHEMNITZ, GERMANY - AUGUST 29: Police check the identity papers and search the belongings of a group of young Afghan men at Stadthallenpark park in the city center on August 29, 2018 in Chemnitz, Germany. Dark-skinned immigrants have become a common sight in the city center since a massive influx of refugees and migrants into Germany in 2015-2016. Their presence has generated unease among some locals. Chemnitz has witnessed large-scale xenophobic, right-wing protests in recent days following the suspected murder by a Syrian and an Iraqi refugees of a German man last weekend. The city is bracing for more protests scheduled for today and through the weekend. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)
Vágólapra másolva!
"Kihalófélben vagytok, és az országotoknak a következő 15 évben (évente) kb. négyszázezer új munkaerőre van szüksége, ez kb. egymillió bevándorlót jelent évente. Valószínűleg mi migránsok fogjuk örökölni ezt a földet. Szóval itt az időre játszhatunk, ami nektek nincs" – üzente a német-iráni író az egyik berlini lapban.
Vágólapra másolva!

Hamar körbejárták a világsajtót azok a képsorok, amelyeken a migránsok gyakorlatilag szétvertek több német nagyvárost. A legnagyobb pusztítás Berlinben történt, ahol rengetegen megsebesültek. A szilveszteri zavargásokat nagy felháborodás követte, ami még annál is nagyobb vitát generált a különböző világnézeteket vallók között. Ennek kapcsán mondta el a véleményét az egész német bevándorlási politikáról Behzad Karim Khani német-iráni író és kommentátor - írja a V4NA.

Khani, akit 10 éves korában családjával együtt politikai menekültként fogadtak be Németországba Iránból, azt írja a Berliner Zeitung című lap hasábjain, hogy

a migránsok végül meg fogják örökölni a németektől az országot, utóbbiak pedig végül kihalnak majd.

"Azt hiszem, most már ott tartunk, hogy őszintén szemügyre kell vennünk a helyzetet. Kezdjük azzal az egyszerű megállapítással, hogy mi – migránsok, külföldiek, nevezzenek minket, ahogy akarnak – nem fogunk olyan könnyen távozni. És ti sem, kedves bio-németek, bár demográfiailag biztosan megszűntök.

– magyarázta Khani, aki szerint ezek az úgynevezett "bionémetek" megérdemlik, hogy demográfiailag kicseréljék őket az ország második világháború alatti tetteikért. A férfi még egy barátjára is hivatkozik, aki egyszer azt mondta neki, hogy "az arabok a zsidók bosszúja a németeken". A szerző úgy érvel, hogy aki a "faji tisztaság" eszméjére alapozva indít világháborút, az a vereség után néha kénytelen bevándorlóországgá válni.

Khani a sorozatos zavargásokat – és a legutóbbi szilvesztei pusztítást – azzal magyarázza, hogy a bevándorlók nem bíznak Németországban, ez pedig frusztrálja őket.

Megjegyezte ugyanakkor, hogy ez nem feltétlenül mentség a viselkedésükre, de magyarázza azt. A zavargások során mentőautókat dobáltak meg lövedékekkel, tűzoltókat és rendőröket szállítottak kórházba súlyos sérülésekkel, buszokat és járműveket gyújtottak fel országszerte. Khani szerint azonban mindezekért Németország a felelős a bizalmatlanság kialakításával.

Khani azonban valahogy elfelejtette megemlíteni azt a több ezer nőt – köztük gyerekeket – akiket a 2015-ös nagy migrációs hullám óta megerőszakoltak, zaklattak a migránsok, és véletlenül azokat az eseteket is kifelejtette, amelyek során emberek haltak meg késes, fegyveres vagy egyéb erőszakos támadás miatt. Azt a néhány terrortámadást sem említi a szerző, amely során tucatjával haltak meg emberek.

Ráadásul az adatok azt mutatják, hogy a németországi zsidók elleni támadások túlnyomó többségét arabok és muszlimok követik el. Felmérések azt is kimutatták, hogy az antiszemita érzelmek jóval magasabbak a németországi muszlimok körében, mint a nem muszlimok között. A németországi zsidóság élete 2015 óta változott meg jelentősen, amikor több százezer migráns érkezett az iszlám kulturális területről Németországba. Malca Goldstein-Wolf zsidó aktivista szerint

2021-ben sem volt jobb a helyzet, főleg Berlinben, ahol 661 eljárást indítottak antiszemita bűncselekmények miatt, ez óriási növekedés a 2020-as adathoz képest, ami 417 esetről számolt be.

Forrás: V4NA

A jelentést látva az Alternatíva Németországért (AfD) nevű jobboldali párt durva kritikát fogalmazott meg a szövetségi kormánnyal szemben.

"Az emberek szeretik figyelmen kívül hagyni az importált antiszemitizmust, amely 2021-ben ismét kitört, amikor a palesztinbarát tüntetéseken ezrek nevezték Izraelt 'gyermekgyilkosnak'. Nem csak az AfD figyelmeztet már régóta erre a veszélyre, a Berliner Zeitung arra figyelmezteti a zsidó vallású embereket, hogy ne sétáljanak át Neuköllnben vagy más kerületekben kipát viselve, mert ott az épségüket kockáztatják" – olvasható a párt közleményében. A politikus hozzátette, hogy a kormány "migrációs politikájának kudarcát világosan mutatja az importált iszlám antiszemitizmus. Ez annyira nyilvánvaló, hogy még a baloldali mainstream média sem képes többé elhallgatni a németországi zsidókat fenyegető, importált iszlám fenyegetést". Az AfD arra is felhívta a figyelmet, hogy "amíg a szövetségi kormány szemet huny az ilyen jelentések felett, addig változásra sem lehet számítani".