Sokan elfordultak Szabó Ádám barátnőjétől új kapcsolata miatt

Farkas Jennifer
Vágólapra másolva!
Tavaly decemberben jegyezte el új párját Szabó Ádám, aki már korábban szemet vetett a Jennifer nevű lányra, csak ő még házasságban élt. A zenész türelmesen várta, hogy hátha még egyszer szabad lesz Jennifer szíve és végül szerencsével járt. Farkas Jennifer elárulta, hogy miért más a mostani kapcsolata, mint az előzőek és milyen hatással volt az eddigi életére.
Vágólapra másolva!

Meglepő bejegyzést tett közzé a szexi fotóiról is ismert Farkas Jennifer, aki közösségi oldalán elárulta, hogy hogyan indult kapcsolata Szabó Ádámmal és sokan nem támogatták döntését, de örül, hogy végre csak saját magára hallgatott.

Hiába a sok "úgyis vége lesz", "nem tart sokáig", nem illünk össze" és az ennél csúnyább vélemény, engem nem tántoríthat el Tőled semmi! Azt választottam, hogy szeretni, tisztelni és becsülni foglak egy életen át! Mert az érzés mellett, döntés kérdése is! Nemcsak a szerelmem, hanem a társam és a barátom is vagy. A békém a háborúban! Itt ülünk kéz a kèzben és csakis közös céljaink vannak. Veled jó lesz megélni minden jó és rossz pillanatot is, mert nyilván lesz bőven mindkettőből. De jöhet bármi, a kezedet nem engedem el, ígérem!" - írta bejegyzésében Farkas Jennifer, ami egy valódi szerelmi vallomás jegyesének, Szabó Ádámnak.

Szabó Ádám és menyasszonya Forrás: Szabó Ádám/Instagram