Tragikus hírt jelentett be Britney Spears

britney spears, celeb, énekes, sztár
SAN JOSE, CA - DECEMBER 03: Singer Britney Spears performs during the Now! 99.7 Triple Ho Show 7.0 at SAP Center on December 3, 2016 in San Jose, California. (Photo by C Flanigan/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Az egykori pophercegnő élete úgy tűnt, végre sínen van. Hosszú idő után szabadult apja gyámsága alól, majd nemrég kiderült, hogy párjával közös gyereküket várják, az öröme azonban nem tarthatott sokáig.
Vágólapra másolva!

Britney Spears egy zavaros bejegyzésben jelentette be egy hónappal ezelőtt, hogy kisbabát vár. Sok pletyka felröppent a poszt után, hogy lehet csak kitaláció a terhesség, ugyanis az énekesnő sosem mutatta meg magát terhesen.

A rajongók továbbra is aggódnak Spears egészsége és elmeállapota miatt, most azonban még rosszabbra fordult a helyzet, ugyanis tegnap írt egy bejegyzést hivatalos Instagram-oldalán, miszerint elvesztette a magzatot.

elvesztettük a csodálatos kisbabánkat a terhesség korai időszakában. Ez egy lesújtó időszak minden szülő számára. Talán várnunk kellett volna ezzel a bejelentéssel, de túlságosan izgatottak vagyunk, hogy elmondjuk a jó híreket. Tovább fogunk próbálkozni a gyönyörű családunkért. Hálásak vagyunk a támogatásotokért, de most szeretnénk kérni a diszkréciótokat ebben a nehéz helyzetben" – írta a posztban Britney Spears és Sam Asghari.