Kiderült, mikor temetik Mészöly Kálmánt

Mészöly Kálmán, labdarúgó, A Szőke Szikla, élete képekben, 2022.11.21.
Budapest, 1981. október 31. Mészöly Kálmán, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, a Magyarország-Norvégia VB selejtező labdarúgó mérkőzésen taktikai utasítást kiabál a játékosoknak, a Népstadionban (2002-től Puskás Ferenc stadion). A mérkőzés végeredménye 4:1. MTI Fotó: Németh Ferenc
Vágólapra másolva!
Hétfőn este 81 éves korában meghalt Mészöly Kálmán, a Vasas és a magyar válogatott legendás középhátvédje, aki 61-szer lépett pályára a nemzeti csapatban, majd szövetségi kapitányként három időszakban ugyancsak 61-szer ült le a kispadra. A sportal.blikk.hu azt írja, a Szőke Sziklát a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra.

Mészöly Géza, a legendás Mészöly Kálmán fia a sportal.blikk.hu-nak elmondta, hogy december 13-án, kedden, 13 órakor lesz Mészöly Kálmán temetése a Farkasréti temetőben.

Mészöly Kálmán a magyar labdarúgás lenegdás alakja Forrás: MTI/Németh Ferenc

Mészöly Kálmán november elején került be a János Kórház belgyógyászati osztályára, ahol tüdőgyulladás, keringési rendellenesség és fertőzés miatt szorult kezelésre. A Vasas egykori legendás játékosa ezt követően megfertőződött a koronavírussal is, hétfőn este pedig meghalt.