Istenes Bence bevallotta, mit érez valójában Csobot Adél iránt

Csobot Adél, Istenes Bence
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Csobot Adél és Hegyes Berci nyerték a Dancing with the Stars harmadik évadát. Csobot Adél párja, Istenes Bence a nézőtéren szurkolt kedvesének a döntőben és gratulált is a győzelméhez, bár sokan felfedezték a keserűséget is szavaiban. Most Istenes Bence őszintén elmondta, hogy milyen érzések kavarognak benne gyerekei anyjával kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Sokakat foglalkoztatott a kérdés, vajon mi lehet Csobot Adél és Istenes Bence között azok után, hogy a műsorvezető év elején zarándokútra ment több hétre, most pedig Csobot Adél hanyagolta családját a Dancing with the Stars miatt.

A páros nem oszt meg túl sok információt magánéletükről a közösségi médiában, ezért is indultak el a találgatások, hogy milyen lehet kapcsolatuk. A nézők hétről hétre látták azt, hogy Csobot Adél és táncpartnere, Hegyes Berci milyen közel kerültek egymáshoz és a táncaikban is érezhető volt a szenvedély és bizalom. Joggal vetődött fel a kérdés, vajon mit szól ehhez Istenes Bence, hogy gyerekei anyja bár jól teljesít, mégis egy másik férfival éli meg ezt a hatalmas sikert.

Csobot Adél és Hegyes Berci a döntőben tangóztak Fotó: Polyák Attila - Origo

Nem akartam, hogy ez befolyásolja Adélt meg a hangulatot. De nyilván ez engem nagyon foglalkoztatott, és voltak nehéz perceim. Gondoljatok bele abba, és szerintem 10 emberből minimum 8 így van ezzel, ezt nem jó nézni, hogy a párod ennyire intim helyzetben van egy másik csávóval. A szex után szerintem a tánc az egyik legintimebb dolog a világon, és Adél a Bercivel az elmúlt 4 hónapban tízszer annyi időt töltött kettesben, mint velem, és abból 6-8 órát naponta testi kontaktusban..." - idézi a Bors Istenes Bence szavait, aki eddig Csobot Adél miatt hallgatott valódi érzéseiről.

A győztes páros valóban nagyon sok időt töltött együtt a négy hónap alatt és szoros barátság alakult ki közöttük, de nem csak Csobot Adél, hanem Hegyes Berci is boldog kapcsolatban él a Dancing with the Stars egyik fodrászával, Vágner Fannival. Ezért sem valószínű, hogy több lenne közöttük, mint barátság és munkakapcsolat, de az előadásokon ez nem látszódhatott meg. Ezért sokan kérdezték Istenestől, hogy bírja ezt elviselni.

Hegyes Berci és barátnője Forrás: Hegyes Berci/Instagram

de közben ott van egy másik érzés, hogy miért simogatja ennyire, miért szenvedélyes ennyire ez a tánc, miért kell ennyire közel lenni, miért kell ennyire megélni..." - vallotta be a műsorvezető, aki elmondta, hogy Csobot Adél ezt nem így élte meg és neki hatalmas élmény volt maga a tánc, melyben a nőiességét is újra meg tudta élni.

Csobot Adél és Istenes Bence már tíz éve egy pár, két gyerekük született Forrás: Csobot Adél Instagram