Összevissza hazudozik a feleségéről is Lagzi Lajcsi

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Lagzi Lajcsi volt felesége gyanúsan (komikusan) viselkedik, ugyanis ügyvédjük és a zenész is megerősítette, hogy az ítélet után szinte azonnal úgy döntött, hogy kártérítési pert indít.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi és volt felesége tavaly döntöttek úgy, hogy 23 év házasság után elválnak egymástól, viszont feltűnően jó viszonyban maradtak a mai napig. Az időzítés különös volt, ugyanis a hét éve húzódó per ideje alatt mindeddig nem merült fel náluk a válás kérdése.

Sokak szerint valamilyen előnyük származhatott ebből, így taktikából döntöttek a válás mellett,

valószínűleg anyagi okokból és valójában a mai napig együtt vannak. Vagyonmentésnek tűnt a válás.

Lagzi Lajcsi az egyik korábbi tárgyalásán Fotó: Csudai Sándor - Origo

Lagzi Lajcsi és Galambos Boglárka abban reménykedhetett, hogy a nőt a másodfok is felmenti a vádak alól és bejöttek a számításaik ezzel kapcsolatban. Az ítéletet ugyan még kézhez sem kapták, máris kártérítési pert akar indítani a zenész volt felesége és a család ügyvédje, akik több tízmilliós összeget remélnek.

Lagzi Lajcsi is megszólalt a felesége terveiről és nevetséges dolgokat állított, miszerint egy neves külföldi ügyvédi iroda fogja képviselni Galambos Boglárka érdekeit a továbbiakban.

Merthogy teszünk, az egészen biztos. Nemcsak a bíróság oldalán ültek a joghoz legmagasabb szinten értő emberek..." Akkor mégis hol ülnek, tehetjük hozzá. Lagzi Lajcsi úgy tesz, mint aki nem fogta fel, hogy jogerős ítélet van ellene. Fordulhat a Kúriához, de annak halasztó ereje nincs, be kell mennie a börtönbe.

De folytatta tovább a trombitás végzettségű Lagzi Lajcsi a jogi elmélkedést:

"Ebben az eljárásban nagyon sok hiba és felületesség volt, ezeket pedig nem szabad szótlanul hagyni."

Majd jön a legkomikusabb rész, amikor Lagzi Lajcsi világméretű kapcsolatairól kezd fantáziálni:

"Noha Bogit, mint másodrendű vádlottat, felmentették, korántsem biztos, hogy az ügye véget ért. Egy neves külföldi ügyvédi iroda végig követte az eljárást, és alig várják, hogy Bogi rendelkezésére álljanak, immár nemzetközi szintéren..." - mondta a Blikknek Lagzi Lajcsi, aki az utóbbi napokban egyre furcsábban viselkedik és kétségbeesetten magyarázkodik a botrányos közműlopási ügye miatt.

Nemzetközi iroda, amely alig várja, hogy Lajcsiné rendelkezésére álljon... Hát persze.

Galambos Boglárka, akinek a parancsára vár egy nagy nemzetközi jogi iroda Lagzi Lajcsi szerint... Forrás: Tények