Nevetségessé tette magát legújabb fotójával Kiszel Tünde

Kiszel Tünde
Vágólapra másolva!
Kiszel Tünde nem tudja elfogadni az idő múlását, ezt párkapcsolatai is bizonyítják, hiszen mindig jóval fiatalabb párt választ magának. Most is egy sokkal fiatalabb férfival folytat kapcsolatot, akit szívesen mutogat közösségi oldalán. Lehet, hogy a naptárdíva zavarónak tartja a nagy korkülönbséget, ezért fordult a mostanában nagyon népszerű fotóretusáló programhoz, amivel kissé túlzásba vitte az utómunkálatokat.
Vágólapra másolva!

A 63 éves Kiszelt, mintha egyre inkább zavarná az öregedése, amiben szerepet játszhat, hogy nagyon fiatal barátja van. A naptárdíva mindig szeretett nőiesen öltözni, erős sminket viselni és mutogatni magát, azonban most nagyon túlzásba esett.

Kiszel is felfedezte magának az utóbbi időkben egyre népszerűbb fotószépítő filtereket és alkalmazásokat, melynek használatával nevetséges eredményt ért el legújabb fotóján. Annyira feltűnően fiatalította meg magát a felvételen, hogy le sem tudná tagadni, hogy utólag manipulálta a képet. Az Instagram-bejegyzése alatt csak kedves szavakat kapott a naptárdíva, de egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban lebukott, hogy törli a nem kívánatos hozzászólásokat.

- írta egy felhasználó, aki feltehetőleg jelezni szerette volna, hogy nagyon sok filtert használt a fotóján.

"Ezen csak nevetni lehet. Bohócot csinál magából" - írta egy másik hozzászóló is, aki szintén nem találta jónak, hogy valaki ennyire manipulája a saját fotóit.

Sokan úgy vélik, hogy nem egészséges a túl sok retusálás használata és csak önmagát csapja be az ember, de volt, aki védelmébe vette Kiszel Tündét, akitől megszokott, hogy csal a fotóival.

"Neki minden is elnézhető, olyan aranyos. Nagyon szerethető minden kis 'butaságával' együtt" - írta egy kommentelő, aki védelmébe vette a naptárdívát és többen is egyetértettek a véleményével.