Opitz Barbi botrányai: egyre több van és egyre nagyobb

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Opitz Barbit 2016-ban ismerte meg a közönség, mikor egy tehetségkutatót megnyert, énekesnőként pedig azóta is aktív, koncertjeivel bejárja az országot, és folyamatosan új dalokkal is előrukkol. Munkássága és tehetsége azonban jócskán háttérbe szorult, miután az elmúlt időszakban sorra robbantak ki a kisebb-nagyobb magánéleti botrányai. Napok óta a nyilvánosság előtt zajlik a család egyik legnagyobb veszekedése, ami már halálos fenyegetésekig is fajult, de korábban kiszivárogtak a meztelen videói és képei, valamint az elrablásával vádolták meg a szülei a barátját, akivel újra együtt van. Ráadásul nemcsak a fiútól kell félteni lányukat, hiszen nemrég bűncselekmény áldozatává vált, ugyanis egy budapesti plázában támadtak rá és súlyosan bántalmazták az énekesnőt.
Vágólapra másolva!

Sokakat meglepett, mikor 2022 tavaszán meztelen fotó terjedt az interneten Opitz Barbiról. Nem sokkal később kiderült, hogy a kép hamis, egy csaló szerkesztette oda az énekesnő fejét egy meztelen nő testére. Akkor Opitz egy Instagram-sztoriban hívta fel a figyelmet arra, hogy a róla terjedő meztelen fotón valójában nem ő szerepel, valaki Photoshoppal készítette egy bikinis képéből – amely ráadásul egy régebbi TikTok-videóból lett kivágva.

Forrás: Opitz Barbi/Instagram

A manipulált kép egyébként már korábban kikerült az internetre, de tavaly újra elkezdett keringeni – Barbi pedig ismét fontosnak tartotta elmondani, hogy sosem meztelenkedett nyilvánosan, valaki csak az ő erotikus(sá photoshopolt) fotójával akart követőket szerezni.

Bár ezt a történetet könnyen meg tudta magyarázni, nem sokkal később újabb, már valós meztelen anyagos botrányba sodródott: kiszivárogtattak róla egy videót, melyen anyaszült meztelenül látható.

Ezúttal a felvétel nem hamisítvány, valóban ő látható ruha nélkül a felvételen, melyet a volt párja hozott nyilvánosságra.

Az énekesnő nagyon kiborult, az eset pedig sok rajongót felháborított.

"Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak.

Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem... Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben" - nyilatkozta akkor, és a rendőrséghez fordult.

Forrás: Opitz Barbi/Instagram

Az ügy azóta sem zárult le, sőt néhány hete így nyilatkozott a rendőrség: "Az említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyes adattal való visszaélés vétség gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. Gyanúsítotti kihallgatás az ügyben válaszadásunkig nem történt."

Az énekesnőt egyébként már a feljelentéskor figyelmeztették, hogy hosszadalmas, akár éveken át tartó procedúra előtt áll, hisz először is ki kell nyomozni az elkövető személyét, utána kezdődhet csak a pereskedés.

A cikk a második oldalon folytatódik. Lapozzon, és nézze meg, milyen, még ezeknél is nagyobb botrányok követték a meztelen videó kiszivárgását!