Nehéz döntést kellett meghoznia G.w.M exének, Nagy Melanie-nak

NagyMelanie, G.w.Mexe, Nagy Melanie
NagyMelanie, G.w.Mexe, Nagy Melanie
Fotó: Füri-Hartmann Henriett
Vágólapra másolva!
Már több mint két éve, hogy G.w.M elhagyta gyerekei édesanyját Kulcsár Edina miatt, azóta Nagy Melanie folyamatosan azon dolgozik, hogy egyedül is helyt álljon minden téren. Szülőként is igyekszik a legtöbbet megadni kislányának és kisfiának, hiszen nem szeretne másoktól függeni, másrészt karrierjét is folyamatosan építi a szakítás óta. Azonban mindig is volt egy nagy álma, ami eddig háttérbe szorult, most nehéz döntést kellett meghoznia annak érdekében, hogy megvalósítsa azt.
Vágólapra másolva!

Nagy Melanie mögött nehéz időszak áll, ugyanis nemrég veszítette el szeretett unokaöccsét, aki brutális gyilkosság áldozata lett. Sokáig nem is tudott beszélni a történtekről, mivel nagyon közel álltak egymáshoz. Eközben G.w.M sem könnyíti meg az édesanya dolgát, hiszen a szakítás óta sem igazán sikerült rendezni a kapcsolatukat, ráadásul nagyon csúnya üzenetekben alázta meg volt párját.

Nagy Melanie azoban túllépett ezen, és karrierjére, valamint közös gyerekeikre koncentrált. A nő korábban egyetemi diplomát is szerzett, és a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként, diplomáciai területen dolgozott. Később sminkesként, majd mostanában műsorvezetőként is tevékenykedik, több műsorban is részt vesz. Mindig is volt egy nagy álma, ami egyéb elfoglaltságai, valamint az anyaság miatt nem valósult meg, most azonban úgy döntött, valamit háttérbe szorít azért, hogy folytathassa tanulmányait, és mesterdiplomát szerezzen.

Beadtam a jelentkezésem az egyetemre, mesterszakra. Nagyon szerettem volna folytatni annak idején a tanulmányaimat, csak időközben máshogy hozta az élet.

De ettől függetlenül azért mindig tervben volt az, hogyha készen állok rá, és a gyerekek is elég nagyok lesznek, akkor vissza fogok iratkozni. Most pont találtam egy olyan szakot azon az egyetemen, ahol végeztem, ami tökéletesen passzol ahhoz a képzéshez, amit én megcsináltam. Ez a fejlesztéspolitikai menedzsment" - magyarázta G.w.M exe, aki úgy gondolja, hogy most már marad ideje saját magára is, azonban ha felveszik, háttérbe kell szorítania a tévés munkáit, valamint a sminkelést is.

Ha felvesznek szeptembertől, akkor mindenképpen szeretném elkezdeni a tanulmányaimat, bár most az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy kaptam egy új állásajánlatot is, de erről még nem szeretnék részletesebben beszélni. Majd, ha eljön az ideje

 - idézi a Bors Nagy Mealnie sejtelmes válaszát.