Kettévágott egy targonca egy húsz éves amerikai férfit, mégis teljes életet él

Loren Schauers
Vágólapra másolva!
2019-ben súlyos balesetet szenvedett a 20 éves Loren Schauers. A montanai férfi egy építkezésen dolgozott, ahol egy targonca olyan súlyos sérüléseket okozott neki, hogy deréktól lefelé amputálni kellett a testét. Sokáig az orvosok sem hittek a túlélésében, de a fiatal férfi felépült és felesége is kitart mellette - írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

Loren 2019 szeptemberében szenvedett súlyos balesetet egy építkezésen, amikor egy híd építése közben targoncájával leesett a szerkezetről és ötven métert zuhant. A gép úgy összetörte a férfi testét, hogy egyik alkarját és deréktól lefelé mindenét elveszítette.

A medencéje is annyira összezúzódott, hogy azt is el kellett távolítani.

A műtét után még az orvosok sem bíztak a túlélésében.

A férfi felesége Sabia Reich (23) minden egészségügyi problémája ellenére Loren mellett maradt. A nőnek sok teendője akad férje ellátásában, de ezt egy cseppet sem bánja. Sabia azonban arra panaszkodik, hogy

az emberek első kérdése az, hogy hogyan tudnak így szexelni? A nő szerint ez egy tiszteletlen kérdés, amire sosem fognak válaszolni.

Sokakban felmerült a kérdés, hogy egy ilyen drasztikus beavatkozás után vajon hány évig élhet a férfi.

"Az átlag körülbelül 11 év, a rekorder pedig 24 év volt. Ettől függetlenül reméljük, hogy Loren több mint negyven évig velünk maradhat" - tette hozzá Sabia.