Szexszel szerezhette vissza az instagramját a prostituált

kitty lixo
Az előtérben lévő Kitty Lixo szerint kétszer vagy háromszor is a Meta alkalmazottaival való szexszel szerezte vissza a letiltott instagramos fiókját
Vágólapra másolva!
Állítása szerint a Meta több alkalmazottjával is lefeküdt a siker érdekében.
Vágólapra másolva!

Minden vállalkozónak vannak üzleti jellegű kiadásai, de kevesen fizetnek a testükkel az előnyökért, és még kevesebben hajlandóak nyíltan beszélni róla. A prostituáltaknak persze különleges perspektívájuk van az efféle helyzetekben, a No Jumper podcast vendégeként a testét az OnlyFans-en is áruló Kitty Lixo azt mesélte, hogy kétszer vagy háromszor is visszaszerezte szexszel az Instagram-fiókját.

Az előtérben lévő Kitty Lixo szerint kétszer vagy háromszor is a Meta alkalmazottaival való szexszel szerezte vissza a letiltott instagramos fiókját Forrás: Adam22 / Twitter

Az nem világos, hogy miért törölgeti rendszeresen a Meta tulajdonában álló Instagram a felhasználói fiókját, de feltehetően szabálysértő módon használta azt üzleti célokra. Erre utal, hogy kétszer vagy háromszor is hajlandó volt szexuális szolgáltatások nyújtásával visszaszereznie azt, ezek szerint meglehetősen fontosnak érezte az instagramos jelenlétet.

Elmondása alapján a fiók visszaszerzése érdekében először egy Metánál dolgozó ismerősével feküdt le többször, majd az újabb kitiltás után a férfi linkedines kapcsolatait átnézve keresett magának az ügyét potenciálisan előremozdítani képes személyeket, közülük többet is szexuális szolgáltatásban részesített az ügyintézésért cserébe.

Hírünk írásakor Kitty Lixo Instagram-fiókja blokkolva volt, az Instagram és a Meta pedig nem reagáltak a prostituált állításaira. Ha igazat mond, akkor az Instagram belső naplói alapján jó eséllyel leleplezhetőek a különleges üzletben részt vett férfiak, könnyen a munkájuk bánhatja a korrupciót.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!