Saját követőivel veszekszik a szexbotrányba keveredett magyar énekes megalázott, megcsalt barátnője

Luna
Vágólapra másolva!
Vannak, akik azt hiszik, hogy csak a sztárok csalják meg a párjukat. Ahogy azt az Origo is megírta, a minap az egyik rajongójával, szex közben kapták rajta Azahriah-t, miközben a barátnője külföldön volt - erre regált most a modell. 
Vágólapra másolva!

„Az üzeneteim egy része abból áll, hogy: ha egy normális, átlagos férfival jössz össze, az soha nem csalt volna meg! Ilyenkor ti tényleg el is hiszitek, amit írtok? Szerintetek a nem híres emberek körében nem létezik a megcsalás?

Mindenki tudja azt mérlegelni, mennyi jót kapott a kapcsolatban és mennyi rosszat. Nekem nem ti vagytok a közeli barátaim, ti nem tudjátok, nekem milyen volt a kapcsolatom, mert semmit nem publikáltunk ezzel kapcsolatban, szóval nem tőletek kérem a tanácsot sem" - írta oldalán.

Luna https://www.instagram.com/lunacskaaa/

"Hagyjatok már engem azokkal a szövegekkel, amit mindig mindenki mond kötelezőszerűen akkor, ha valakit megcsaltak... Az élet nem fekete és fehér. Én még pár napig kint leszek külföldön egyedül a gondolataimmal, gondjaimmal, és majd szépen eldöntöm, mit is szeretnék.

sokszor adtam második esélyt, az esetek nagy részében nem volt értelme... ettől függetlenül nem bántam meg, mert legalább biztosra kiderült minden. És volt olyan is, hogy utána jó volt, és teljesen más miatt mentünk szét" – olvasható Luna 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

A botrányos előzményekről itt olvashat.