Kirúgták Havas Henriket a Jobbik tévéjéből, erre gyorsan hollywoodi karrierről kezd fantáziálni

Havas Henrik, tévés műsorvezetők
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origó is megírta, a Jobbik internetes tévéjében már nem tartanak igényt Havas Henrikre. Kirúgták. Természetesen Havas Henrik nem lenne Havas Henrik, ha újabb (sokadik) kudarca után ne kezdene eszeveszett dicsekvésbe. Ezúttal az elszalasztott hollywoodi karrierjéről elmélkedett. Szerinte pusztán csak egy jó menedzser hiányzott neki. Az nem derült ki egyértelműen Havas Henrik eszmefuttatásából, hogy milyen kategóriában juthatott volna el az Oscar-díjig. A szöveg logikájából az következik, hogy feltehetően - mondjuk - Aaron Sorkin dráma- és forgatókönyvírót nem ismerné a kutya sem a világban, ellenben Havast igen. Már ha lett volna menedzsere. De mivel Havas az RTL Klubon egy ideig áldokumentum-jogi műsort is vezetett (amíg meg nem szüntették, Havas szerint azért, mert túl sokan nézték), így könnyen lehet, hogy Tom Cruise színészi karrierjére gondolt. 
Vágólapra másolva!

„Életem legnagyobb tévedése volt, hogy tévézni és rádiózni kezdtem. Ez hatalmas hiba volt. Írni kellett volna, mármint szépirodalmat, szóval ilyen szempontból jól elcsesztem az életemet" – mondta Havas Henrik a Blikknek. Horn Gyula egykori államtitkára, Vona Gábor egykori életrajzírója, az egykori Heti Hetes sztárja kifejtette továbbá, hogy genetikailag lusta, viszont

Havas Henrik éppen gondolkodik Forrás: MTI/Kovács Tamás

"abban biztos vagyok, ha lett volna menedzserem, már Hollywoodban lennék a filmiparban".

Könnyen lehet, hogy feleslegesen ostorozza magát és éppen most készíti - feltehetően Umberto Eco-mélységű - szépirodalmi művét, a tárgya máris megvan hozzá, hiszen a Blikknek elmondta, Monique Covet volt pornósztárról ír könyvet.