Meghitt családi pillanatot mutatott Rúzsa Magdi - képek

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Rúzsa Magdi és férje, Simon Vilmos hármas ikrei február elsején születtek, azóta meglepően sokat nőttek, már etetőszékben ülve falatozzák a bébiételt.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő nem sokáig vonult vissza a zenéléstől, már nyár elején koncertezett és azóta is gőzerővel dolgozik és vállal fellépéseket. Természetesen családja és férje mindenben támogatják, amíg Rúzsa Magdit elszólítják a kötelezettségei, de ezen kívül minden időt megragad, hogy gyerekeivel legyen.

Most egy igazán meghitt baba-mama pillanatot mutatott meg rajongóinak, ahogy az egyik gyerekét már etetőszékből, bébiétellel próbálja megetetni. A fotó mellett őszintén bevallotta, hogy nem megy minden zökkenőmentesen, de boldogabb, mint valaha.

Lehet, hogy fáradtabb vagyok, mint valaha, de három csodával lettünk gazdagabbak! Szétröhögjük magunkat miközben röpködnek az ételek vagy az arcunkban landol a kanál tartalma" – írta a kép mellé Rúzsa Magdi, aki az etetéshez még egy baseballsapkát is felvett, valószínűleg azért, hogy haját védje a kéretlen ételdaraboktól.