Varga Viktorék is az angyalföldi darubaleset károsultjai között vannak

Varga Viktor és párja
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, szerdán ráborult egy daru egy társasházra a XIII. kerületben. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár annál inkább jelentős, sokan károsultak az eset miatt. Időközben kiderült, hogy Varga Viktor énekest és párját, Zsembera Liliánát is érinti az eset.
Vágólapra másolva!

Egy Reitter Ferenc utcai ház építése közben, eddig tisztázatlan körülmények között eltört egy daru, melyen kezelő épp a baleset idején nem tartózkodott. A daru nem kis anyagi kárt okozott a szomszédos épületben, melynek falait és tetőszerkezetét is súlyosan megrongálta.

Forrás: Varga Viktor Instagram

Az ellensúly egy többgyerekes család lakására zuhant, akik szerencsére épp nem tartózkodtak otthon. A lakókat azonnal kiköltöztették és még napokba telik, hogy újra elfoglalhassák a lakásaikat. Nem csak a házban, hanem az utcán is károkat okozott a feltehetően anyaghiba miatt eldőlt daru. Ennek áldozata lett Zsembera Liliána is, akit telefonon értesítettek az esetről.

nagyon megijedtem. Az autóm szélvédőjére esett valami ablakdarab, sajnos betört az egész. Általában mindenhova kocsival megyek, de most valamiért a bringát választottam. Bosszantó, hogy táncosként szinte minden nap fellépésem lenne, fogalmam sincs hogy megyek majd el autó híján – mesélte a Blikknek szomorúan Varga Viktor párja.

Az énekes és táncos párja nem az első hihetetlen eseményt éli át a környéken.

"Már akkor is itt laktuk, amikor egy bombát találtak, és kiemelték. Valahogy itt mindig történik valami váratlan. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy elátkozott lenne a hely, jó és rossz dolgok mindenhol történnek a világban. Szerencsére senki nem sérült meg, ez a lényeg – mondta Varga Viktor, aki nagyon sajnálja a történteket.

Forrás: Varga Viktor Instagram