Csatárokat megszégyenítő gólt lőtt a magyar válogatott védő holland klubjában - videó

Germany - Hungary Sports soccer Nations League A Horizontal
23 September 2022, Saxony, Leipzig: Soccer: Nations League A, Germany - Hungary, Group stage, Group 3, Matchday 5, Red Bull Arena, Germany's Thomas Müller (r) wears the captain's armband and fights for the ball with Milos Kerkez of Hungary. Photo: Tom Weller/dpa (Photo by Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott 18 éves védője, Kerkez Milos nagyszerű gólt lőtt csapata, az AZ Alkmaar Groningen ellen bajnoki mérkőzésén.

A holland élvonal nyolcadik fordulójában Groningenbe látogatott, és a 19. percben már 2-0-ra vezetett. Szünet előtt ugyan szépítettek a hazaiak, de aztán a 62. percben a magyar válogatottban a németek és az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen bemutatkozó és remekül teljesítő Kerkez sztárcsatárokra jellemző higgadtsággal fejezett be egy kiugratást.

Az Alkmaar a 85. percben lőtt még egy gólt, és továbbra is vezeti a bajnokságot, miután az Ajax csak 1-1-es döntetlent játszott a Go Ahead Eagles otthonában, míg a PSV nagyon simán kikapott 3-0-ra Cambuur-ben.