Tóth Andi döntött: elköltözik

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi alig várja, hogy a zsűriasztalnál ülve is bizonyíthasson a Sztárban sztárban. Marics Petivel közösen zsűriznek majd a TV2-n, és biztos benne, hogy nem mindenben értenek majd egyet.
Vágólapra másolva!

"Két évvel ezelőtt versenyeztem a műsorban, és utána éreztem azt, hogy szívesen ülnék a zsűriszékben. Örülök, hogy a TV2 bízott bennem és lehetőséget is adott rá.

Kilenc éve vagyok a szakmában, végigjártam minden műsort, hál' Istenek nem egyet meg is nyertem vagy dobogósként végeztem. Szeretném megosztani a tapasztalataimat, akár segíteni ezzel a munkatársaimat" - mondta a felkérésről az énekesnő.

Forrás: TV2

"Biztosan szembesülök majd furcsa helyzetekkel, hiszen ha valaki rám néz, nem a közel tíz év tapasztalatomat és munkámat látja, hanem a 24 éves nőt. Ez valóban megtévesztő. Azon leszek, hogy a versenyzők is azt érezzék, hozzáadhattam a produkcióikhoz" - tette hozzá, és arról is mesélt, hogy milyen lesz a párjával szerepelni a műsorban.

Ezzel persze nincs baj, hiszen ahány ember, annyi vélemény. Ő nyilván a jó hangulat és lazaság képviselője, én pedig majd igyekszem fellazulni a szakmaiság mellett" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Tóth Andi Instagram

"Idén szeretnék minél kevesebb energiát fordítani a munkára.

Ez lesz a legfontosabb és a barátaim" - árulta el a terveiről.