A Fradi-Újpest meccs élőképéről hazudott óriásit a Soros-blog

FTC - UTE, Fradi - újpest, mérkőzés, 2023. 02. 05., Groupama Aréna, Budapest, szurkolók
Vágólapra másolva!
Megint elképesztő hazugságot tett közzé a Soros György által finanszírozott blog, a 444. Ezúttal a vasárnap esti Ferencváros-Újpest NB I-es bajnoki mérkőzés előtti élőképbe kötöttek bele, azzal vádolva a Fradi-szurkolókat, hogy azok az orosz zászló színeiből csinálták meg a képet. Ebből természetesen egy szó sem volt igaz.
Vágólapra másolva!

A bődületes hazugság közzététele után néhány perccel a cikk hirtelen eltűnt. Magyarázatot a szerzők persze nem adtak, szerencsére az internet nem felejt és többen lementették a hazugságot.

Íme a 444 bődületes hazugsága Forrás: Origo

Az ostoba és hazug szerző természetesen - a tények ismerete nélkül - találgatott és a Fradi orosz edzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot próbálta összekötni a képpel. Ez sem volt igaz - természetesen.

Az igazság ezzel szemben az, hogy a Rapid Wien szurkolói csoportjának 35 éves szülinapjáról emlékeztek meg a bécsi labdarúgócsapat színeivel. A zöld-fehér és a kék-piros színpárok ugyanis a bécsi labdarúgócsapat színei is egyben. Erről is szólt a Fradi-szurkolók élőképe.

Majdnem egy napon át hallgattak a Soros-blog szerzői, majd hétfőn délután közölték: "Nem orosz zászlót feszített ki a Fradi-tábor a vasárnapi meccsen". Ebben a cikkben tovább folytatják szánalmas magyarázkodásukat saját hazugságukról, olyan ostobaságokat írva, hogy

Nem történt valójában semmi új: a dollárbaloldal megint hazudott és megint lebukott.