Így búcsúztatták egykori szerelmei Berki Krisztiánt

berki krisztián halál
Vágólapra másolva!
Megosztó személyiség volt – a már több mint egy hete meghalt – Berki Krisztián, akinek meglehetősen sok zátonyra futott párkapcsolata volt, valószínűleg szókimondó természete miatt. Volt párjai közül többen is megemlékeztek róla nyilvánosan is, de voltak, akik inkább magukban gyászolták egykori szerelmüket. Az, hogy többen nem beszéltek róla a közösségi médiában, nem biztos, hogy azt jelenti, számukra nem fáj a 41 éves férfi halála.
Vágólapra másolva!

Oszter Alexandra

2009-ben a színésznő jegyben járt az egykori focistával, akivel már az esküvőjüket tervezgették, amikor végül szakítottak. Később Oszter többször is azt nyilatkozta, hogy nem érti miért mondott igent a lánykérésre. A színésznő nyilvánosan még nem emlékezett meg egykori vőlegényéről.

Kapócs Zsóka

A volt szépségkirálynő mellett vigasztalódott Berki Krisztián meghiúsult házassága után, még ugyanabban az évben megkérte Kapócs kezét, aki gyorsan igent is mondott a férfinak. A modell is egy tönkrement kapcsolat után vigasztalódott Berki oldalán, előtte Kamarás Ivánnal alkottak egy párt. Az akkori híresztelések szerint az Oszter Alexandrával tervezett esküvőjét tartotta volna Kapócs Zsókával. A pár tiszavirág életű kapcsolatot élt meg, a nő azóta sem beszél szívesen erről az időszakról, ezért nem is kommunikált semmit exe halálhíre után.


Szabó Zsófi

Ahogy korábban megírtuk, egy sejtelmes posztban emlékezett meg egykori szerelméről Szabó Zsófi, aki egy fekete felsőt viselt a közzétett fotón és mellé egy fekte szívet írt kommentben. A műsorvezető és Berki 2010-ben voltak egy pár, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlt a fellángolás közöttük.