Balesetet szenvedett Baukó Éva

Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Baukó Éva ma árulta el, hogy szerdán autóbalesetet szenvedett és a helyszínen készült fotókat is megmutatta.
Vágólapra másolva!

Egy zártkörű Facebook csoportban is megosztották Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának hírét, ami nagy döbbenetet okozott, hiszen nemrég jegyezték el egymást és már az esküvőt is tervezgették. A csoportban többen is Baukó Évához fordultak megerősítésért a hírrel kapcsolatban, hiszen köztudott, hogy szinte minden pletykáról jól értesült és nem is tartja magában a birtokában lévő információkat.

Azonban most nagyon rossz időpontban találták meg a kérdéssel, hiszen komoly balesetet szenvedett az egykori realitysztár. Baukó a kommentben feltett kérdésre – arra, hogy ő tud-e valamit a sztárpár szakításáról – válaszolva árulta el elsőként, hogy mi történt vele. Ma már hivatalos Facebook-oldalán is bejelentette az esetet és több fotót is mutatott a követőinek, akik aggódva érdeklődnek hogyléte felől.

Két járókelő tanú is volt, akik szerint egyértelműen a buszsofőr volt a hibás. Ő nem ismerte el és én sem, ezért rendőri intézkedés is történt. Nekem nem lett semmi bajom és a busznak sem Csak a pici kis Toyotám Amikor a nagy kék autó találkozik a kis kél autóval .... Haza tudtam vezetni egyébként az autót, de a károm jelentős..."