105 kilóról fogyott le Molnár Anikó, elárulta hogyan

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Videóban mondta el, mint gondol a kilók elleni harcról.
Vágólapra másolva!

A számos valóságshow-ban látott, a TV2-n Nagy Ő-ként is ismert Molnár Anikó hosszabb videót tett közzé. "Huszonnyolc kiló lement, de maradjunk annyiban hogy húsz, mert nyolc kiló visszajött. Nagyon sokan kérdezik, hogyan sikerült lefogynom" - kezdte. Cégek felhasználták az arcát fogyótablettákhoz, engedélye nélkül, ezért is akart tiszta vizet önteni a pohárba.

Molnár Anikó instagram.com/molnaraniko11/

Szerinte addig egy diéta sem jó, és nem garantál semmit, amíg nem tudja az illető, pontosan mitől volt a hízás. "Először ki kell deríteni, mitől volt a hízás. Lehet hormonális, lehet cukorprobléma, lehet lelki, de mindenképpen valamilyen oka van. A genetikai résszel nem foglalkozom, ahhoz nem értek" - elmélkedett. Szerinte sokan "állandóan zabálnak", de úgy gondolja, hogy egy egészséges szervezet nem kívánja folyamatosan az élemiszert.

Száz kiló fölött már szenvedett

"Én 105 kiló voltam, és nem tudtam elképzelni, mitől hízok ennyire" - mondta. Sejtése azért volt: "Hétéves koromtól folyamatosan sportoltam 36 éves koromig. Akkor jött az életembe a smiktetoválás, elvitt magával a munka, a vendégkör kialakítása, nem volt időm, abbahagytam a mozgást. El is hitettem magammal, hogy attól hízok, hogy nem mozgok. 100 kiló fölött egy nő lehet szép, de én már nem éreztem annyira jól magam" - mesélte. Hogy mi történt később, hogyan és min változtatott, arról bővebben a videóban beszél.