Zámbó Jimmy rendszeresen zsarolta egykori főnökét

Zámbó Jimmy
Vágólapra másolva!
Ugyanaz volt-e a valós életben a legenda, mint ahogyan a színpadon látták és rajongtak érte?Több mint két évtizede már, hogy meghalt, azonban azóta több vele kapcsoaltos titok is napvilágra került már. Megosztó személyiségéről most egykori főnöke és barátai meséltek egy műsorban - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Joós István, a Magneoton kiadó alapító tulajdonosa volt, aki elindította Zámbó Jimmyt a pályán. Joós Boros Lajos és barátai Lali király CsütörTöke című műsorába beszéltek Jimmyről

- árulta el.

Zámbó Jimmy

Arról is beszélt, hogy folyamatosan fenyegette őket:

Rendszeresen megfenyegetett minket, hogy elmegy a kiadóból és csinál sajátot. Ám amikor elérkezett volna ez a pillanat, csak annyit kérdezett: mikor kapja meg az előleget. Jimmy minden évben zsarolt minket.

Nehéz eset volt, nem köszönt például soha, ha bejött az irodába.Véleménye szerint nem értett a pénzhez, a hirtelen jött sikert sem tudta jól kezelni, ugyanúgy, mint a pénzét sem.

Hetényi Zoltán, az Edda dobosa egy közös turnéjukon történt szituációról mesélt, mikor Jimmy gúnyosan odaszólt Gergely Róbertnek, hogy "tízmilliószor jobban énekelek, mint te.

Barátai szerint ezzel próbálta kompenzálni, ha valaki nagyobbnak tűnt nála, nem bírta elviselni zenetársai sikerét.