Vágólapra másolva!
A PSG sztártriója között nem tűnik minden felhőtlennek: miután Neymar egy Twitter-bejegyzést lájkolt, most egy videó került elő, amin Kylian Mbappé nekisétál Lionel Messinek.

Neymar és Kylian Mbappé kapcsolata a hírek szerint nem felhőtlen, a brazil sztár pedig a jelek szerint frusztrált a francia világbajnok támadó kivételezett bánásmódja miatt a Paris Saint-Germainnél. Franciaországban sokan úgy gondolják, Neymar a háttérbe szorult az öltözői hierarchiában Mbappé rekordot jelentő új szerződése miatt - olvasható az M4Sport.hu oldalán.

A PSG sorozatban második Ligue 1-meccsén szerzett öt gólt szombaton, 5-2-re verte a Montpellier-t Christophe Galtier első hazai mérkőzésén. Neymar két gólt szerzett, egyet büntetőből, míg Mbappe egyszer talált a hálóba, de kihagyott egy tizenegyest.

Nem túl jó a viszony a PSG játékosok között Forrás: AFP/Franck Fife

A mérkőzés után a közösségi médiában pedig több bejegyzést is lehetett olvasni, ami Mbappé teljesítményét és érdemeit boncolgatja – a szurkolók pedig észrevették, hogy Neymar kettőt ilyen írást is kedvelt a Twitteren. „Most már hivatalos, Mbappe az, aki a PSG-nél elvégzi a büntetőket. Nyilvánvalóan ez egy szerződéses dolog, mert nincs olyan klub, ahol Neymar lenne a második számú büntetőrúgó. Egyetlen egy sem! Úgy tűnik, hogy a szerződése miatt Mbappé a PSG tulajdonosa" – olvasható az egyik bejegyzésben.

„Ma, a PSG meccsén Neymar gólt szerzett, és a büntetőjével (ismét) MEGALÁZTA a kapust. Mbappe viszont NAGYON rosszul találta el a labdát, és kihagyta. A meccs után az edző azt mondta, hogy Mbappe lesz a csapat fő büntetőrúgója a szezonban. Micsoda képtelenség!" – áll a másikban posztban, amit Neymar kedvelt. Christophe Galtier, a Paris Saint-Germain vezetőedzője úgy fogalmazott a mérkőzés után: „Erre a mérkőzésre ez volt a választott sorrend. Kylian lőtt először. Logikus volt, hogy utána Neymar következett. Majd később meglátjuk mi lesz a sorrend".

A meccsről előkerült egy másik felvétel, amin az látható, hogy a 23 éves Mbappe annyira igyekszik elvégezni a PSG büntetőjét, hogy közben meglöki Messit.

A videón látható történtek előzménye, hogy Kylian Mbappé büntetőt hibázott a Montpellier ellen, majd később a második megítélt pontrúgáshoz is ő akart odaállni, de Neymar nem adta oda a labdát – végül be is lőtte a tizenegyest. A francia sztár annyira igyekezett a labdáért,

hogy közben meglökte a hétszeres aranylabdás klasszist, aki láthatóan meglepődött a történtek hatására.

A közösségi oldalakon többen tiszteletlennek tartják Mbappé viselkedését.