Patront, izét, sütit és lekvárt foglalt le a rendőrség - videó

rendőrség, elfogás, drog
Vágólapra másolva!
Virágnyelven adta a kábítószert az a taxis díler, akit a napokban fogott el a rendőrség. A vevői között volt egy hivatásos is, ellene a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség folytat büntetőeljárást - írta honlapján a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A 47 éves budapesti K. Zoltánt kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják.

A férfi idén márciustól terjesztette a drogot ismerősei körében, akik között

volt egy hivatásos jogviszonyban lévő személy is.

A nyomozók éppen azt követően ütöttek rajtuk, hogy az üzletet nyélbe ütötték. A vevő ellen a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja a büntetőeljárást - áll a tájékoztatásban.

A drogot, amit vevőivel egymás között csak patron, izé, süti és lekvár szavakkal helyettesítettek, taxijával szállította ki a megadott címekre.

Kocsijában, valamint lakásában különböző színű és állagú, már kiporciózott, kábítószergyanús anyagokat találtak. A lefoglalt anyagokról a vegyészszakértő megállapította, hogy MDMA típusú kábítószer.

A 47 éves K. Zoltánt a rendőrök kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, míg időközben a bíróság bűnügyi felügyeletét rendelte el. A rendőrség szerint nem kizárt, hogy a gyanúsítotti kör a jövőben bővülni fog.