Kocsis Máté Gyurcsánynak: alávaló gazember

Gyurcsány Ferenc, Csepel, fórum
Gyurcsány Ferenc utcafórumot tartott Csepelen 2022. szeptember 4-én.
Vágólapra másolva!
Kocsis Máté a Facebookon Gyurcsány Ferencről írt. A Fidesz frakcióvezetője szerint a bukott kormányfő egy gazember. 
Vágólapra másolva!

„A gazember. A gazember személyeskedik, hazudozik, fenyegetőzik. Megint. A gazember árnyékkormányt alakít, beszél, ír, szerepelget. Egyre többet. Felbátorodott, kelleti magát." – írta Kocsis Máté Facebook-oldalán.

„A hazug gazember tudja, hogy nincs nála alávalóbb, ezért csak magát kell túlszárnyalnia. Sikerült. Ma is. A gazember azt hiszi, elfelejtik a gaztetteit, ha azoknál is durvábbakat mond. Téved a gazember. A bűntudat és szégyenérzet nélkül élni képes gazember csak vállat rándít, ha arra gondol, hogy belehazudott tízmillió magyar szemébe, hogy a honfitársai vérével boríttatta be Budapest utcáit. Veretett, lövetett - írta Kocsis.

Az alávaló gazember külföldi kézre játszotta a nemzeti vagyont. Meg a sajátjára. A gazember gyűlöli ezt az országot. Megveti a benne élőket, amiért azok nem felejtik el neki a gaztetteit, és nem engedik a hatalom közelébe újra. Pedig nem felejtik. Pedig nem engedik - tette hozzá.

„A gazember bosszúra szomjazik egy nemzet ellen. Gyengébb képességűeket fel is használ ehhez. A gazember életveszély a magyarok számára. A gazember lelkesen támogatja a szankciókat is, pedig tudja, hogy azok megfojtják az országot. Nem lesz kegyelem, azt mondta. A gazember az országával, a szövetségeseivel, az ellenfeleivel. Mindenkivel. Meg egyébként is" - zárul a bejegyzés.