Sztárok lettek - mégis otthagyták Hollywoodot

Vágólapra másolva!
A hollywoodi álomvilág kívülről sok csillogással és rengeteg előnnyel járhat, ám sok a hátránya is, melyről nem beszélnek. Számos hírességnél megtapasztalható az a jelenség, hogy belekerül ebbe a világba és hosszú távon nem tud megbírkózni a rivaldafény miatti közfigyelemmel vagy nem is akarja, hogy ez az élete részévé váljon és ezért kilép belőle. Most olyan hírességeket mutatunk be, akik ígéretes jövő előtt álltak, de hátat fordítottak Hollywoodnak.
Vágólapra másolva!

Jack Gleeson

A Trónok harca sorozatból sokan ismerhetik, mint a gonosz gyerekkirályt, egy időben övé volt a leggyűlöltebb karakter. Három év után hátat fordított a filmezésnek, és inkább képezte magát. Dublinban járt egyetemre, ahol filozófiát és teológiát hallgatott a Trinity Egyetemen.

Angus T. Jones

A Két pasi meg egy kicsi vígjátéksorozat egykori "kicsije", 21 éves korában döntött úgy, hogy abbahagyja a filmezést és a Tonite nevű produkciós cégben dolgozik managerként. Angus T. Jones a nézők előtt nőtt fel, és Charlie Sheen volt a filmes partnere 21 éves koráig. Ez valószínűleg mély nyomokat hagyott benne, és ennek is köze lehet ahhoz, hogy már nem szeretne színészkedni. Mélyen vallásos lett, megbánta, hogy egy szexista sorozatban szerepelt.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar egykor olyan filmekben és sorozatokban volt főszereplő, mint Buffy a vámpírok réme, Scooby Doo, vagy a Kegyetlen játékok. Ő volt az ügyeletes hollywoodi szépség, és sorra ilyen típusú szerepek találták őt meg. Aztén megismerkedett férjével Freddy Prinze Jr-ral, aki a férfiak közt hasonló szépfiú szerepet töltött be a filmekben, mint Gellar a nők közt. Összeházasodtak és azóta is boldogan élnek. Gellar teljesen hátat fordított Hollywoodnak, családanyaként éli napjait.