Így változott meg egy évtized alatt Cserpes Laura - kép

Cserpes Laura
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Cserpes Laura nemrég elárulta, hogy pajzsmirigybetegségben szenved és szerette volna mások figyelmét is felhívni a szűrések fontosságára. Most megmutatta, hogy hogyan változott meg teste, miután felfedezték betegségének eredetét és megkapta a szükséges kezeléseket. 
Vágólapra másolva!

Cserpes Laura egy tíz évvel ezelőtti és egy friss képet is mutatott magáról a közösségi oldalán, hogy megmutassa, hogyan tartja formában magát a pajzsmirigybetegsége ellenére is. Az énekesnő elárulta, hogy szigorú diétát kell tartani ahhoz, hogy támogassa szervezetét, de jól érzi magát a bőrében és jobb formában van, mint valaha.

Illetve én rengeteget változtam (erről bővebben később), de a nadrágban újra magabiztosan érezhetem magam, amiért elképesztően hálás vagyok a MediFat Szépségklinkának és az én "alakmentoromnak", Dr. Gajdács Ágnesnek, akivel közel 10 éve ismerjük egymást, és aki elképesztően sokat segített nekem újra és újra, hogy rátaláljak a saját testem útjára. Óriási utazás volt ez eddig is és még koránt sincs vége. Sőt, nem is kell, hogy vége legyen, mert a lényeg pont az, amit az alakulás közben tanulok magamról, a testem és lelkem kapcsolódásáról és hullámzásáról. Tulajdonképpen boldog vagyok, hogy ajándékul kaptam az élettől útitársként a Hashimoto pajzsmirigy-alulműködést, mert nélküle sosem kerültem volna ilyen közel önmagamhoz" - vallotta be képei mellett Cserpes Laura, aki úgy gondolja, hogy betegségének köszönheti, hogy sokkal tudatosabban él és odafigyel az egészségére is.