Csősz Bogi nem titkolózik tovább, ezt a férfit szereti

Csősz Bogi
Vágólapra másolva!
Csősz Boglárka újra szerelmes, egy civil férfi partnereként éli az életét. A férfivel egy rendezvényen találkozott, de már akkor elhatározták, hogy nem sietnek el semmit.
Vágólapra másolva!

Mindketten túl vannak már egy házasságon, és egy váláson. Boginak fontos, hogy emberileg, lelkileg is kapcsolódjanak, ezért igyekeznek rengeteg közös programot szervezni.

– Figyelünk rá, hogy számos olyan élethelyzetben együtt legyünk, amiből jobban megismerjük egymást, és megalapozzuk azt, hogy valóban tartós legyen a kapcsolat, ne elsietett – mondta.

Felnőtt emberi kapcsolatról van szó, melyben támogatják egymást, közösen veszik ki a részüket a mindennapokból is. Szerencsére Bogi párját éppen ez a szenvedélyesség, lendület nyűgözi le, ő maga is energikus ember, aki sikeres a munkájában, érti, hogy milyen érzés vállalkozóként megteremteni valamit.

Ami a kapcsolatukban nehézséget okozhat, az az időbeosztás, mivel mindketten sokat dolgoznak.

Bogi jó néhányszor utazik Törökországba is, hogy az üzleti partnereivel tárgyaljon, hiszen nemsokára átadják azokat a siófoki és budapesti szállodákat, amelyek belsőépítészeti berendezését ő, a török és az erdélyi partnerei kivitelezték.

Csősz Bogi Forrás: Csősz Bogi/Instagram

A jövőben szeretnék zárt ajtók mögött tartani a magánéletüket, de ha együtt jelennek meg valahol, szeretnék, hogy az ne legyen szenzáció. Ezért a hot! magazinnal tesznek egyedül kivételt, és először beszélnek a kapcsolatukról. Nem szeretnének bujkálni, de a jövőben sem erről beszélnének, hanem Boglárka üzleti, emberi és női jogi területen elért eredményeiről - írja a Bors.