Guardiola zokogott, a Manchester City sztárjai részegen őrjöngtek az FA-kupa-győzelem után - videó

Manchester City v Manchester United: Emirates FA Cup Final Emirates FA Cup FA Cup Manchester City vs Manchester United Saturday 3rd June 2023 Soccer Horizontal FOOTBALL
Pep Guardiola of Manchester City gestures during the FA Cup Final between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium, London on Saturday 3rd June 2023. (Photo by Federico Guerra Maranesi/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City 2-1-re legyőzte a Manchester Unitedet az FA-kupa döntőjében a Wembley Stadionban. Pep Guardiola együttese a második trófeáját nyerte meg az idei szezonban, és hamarosan triplázhat, ha megnyeri az olasz Inter elleni Bajnokok Ligája-döntőt. A mérkőzés után a katalán edzőt elöntötték az érzelmek, a játékosok pedig óriási bulit csaptak az öltözőben.

Pep Guardiola csapata egy lépéssel közelebb került a történelmi triplázáshoz, ugyanis a Premier League megnyerése után a City az FA-kupát is begyűjtötte a United ellen, és június 10-én a Bajnokok Ligáját is elhódíthatja az Inter elleni fináléban. A mérkőzés után a katalán edzőt elöntötték az érzelmek, és nem tudta visszatartani a könnyeit.

"Ez az első alkalom, hogy triplázásról beszélhetünk. A United elleni meccs nagyon különleges ennek a városnak és a szurkolóinknak. Nagyszerűen teljesítettünk, rendkívül elégedett vagyok.

mondta Guardiola a lefújást követően.

A City futballistái és stábtagjai Jack Grealish vezérletével óriási bulit csaptak az öltözőben. A focisták nem fogták vissza az alkoholfogyasztást, és őrült módon ünnepelték a kupagyőzelmet - a klub szertárosát, Brandon Ashtont például félmeztelenül csúsztatták végig a padlón.