Vágólapra másolva!
Toni Kroos, a Real Madrid német világbajnok középpályása meghosszabbítja szerződését, és még egy szezonra egész biztosan marad a spanyol sztárcsapatnál.

A 34 éves klasszis szerződése idén nyár járt volna le a Real Madridnál, és olyan hírek is felröppentek, hogy Kroos még a visszavonulást is komolyan fontolgatja. A német középpályás korábban elmondta, hogy a Real Madrid lesz az utolsó klubcsapata és hangsúlyozta azt is, hogy a csúcson szeretne visszavonulni. 

France - Germany
Toni Kroos közel három év után tért vissza a német válogatottba
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője azt mondta, hogy ha Kroos visszavonul, akkor az egy tökös döntés. Azonban az olasz szakembernek már nem kell ezen gondolkodnia, ugyanis az átigazolási hírekben rendre jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano a közösségi oldalán számolt be arról, hogy Kroos marad a Real Madridnál és egy évvel meghosszabbítja a szerződésért.

Az olasz transzferguru hangsúlyozta, hogy a felek már mindenben megegyeztek, már csak Kroos aláírása hiányzik a szerződésről. 

Toni Kroos 10 évvel ezelőtt, 2014 nyarán érkezett a Real Madridhoz. Ez idő alatt nyert három spanyol bajnoki címet, négy spanyol Szuperkupát, egy Király-kupát, négy Európai Szuperkupát, öt klubvilágbajnokságot és négy Bajnokok Ligája trófeát. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.