Ilyen jól érzi magát Szabó Zsófi nélkül Shane Tusup

Szabó zsófi, Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Az edző a már bevált taktikát alkalmazza: a neten ismerkedik más nőkkel.
Vágólapra másolva!

Alig néhány napja, hogy Shane Tusup és Szabó Zsófi szakítottak, az edző már nyitott az ismerkedésre, sőt, már a hivatalos bejelentés előtt ostromolta a kiszemeltjeit.

Tusup a már korábban is bevált taktikát alkalmazza, a Ripost szerint online ismerkedik. A Reddit nevű közösségi oldalon egy Emese nevű, egyébként személyi edzőkénz dolgozó influenszer azt állította, hogy Tusup már legalább egy hete bombázza őt üzenetekkel, valamint sorra lájkolja az edzős képeit.

"Egy hete kb. nem értettem, miért írkál a Shane. Aztán most már igen... Mondjuk nekem az engedélykéréseimben homokozik" - fogalmazott a lány, utalva arra, hogy nála nem ért célt ezzel.

Érdekes, hogy Shane annak idején, egészen pontosan tavaly augusztusban Szabó Zsófi meghódítását is a közösségi médiában kezdte el. Elsőként azzal a ténnyel kapcsolatban írt neki figyelemre méltó üzenetet, hogy a műsorvezető lefutott 14 kilométert. "Teljesen le vagyok nyűgözve! Fogalmam sem volt, hogy ilyen tehetséges sportoló vagy! Mikor hívhatlak ki, hogy tudom-e tartani veled a lépést?" - írta akkor Tusup.

https://www.instagram.com/shanetusup/

Nem sokkal később a műsorvezető újra futott, újra posztolt, Shane pedig ismét megragadta az alkalmat egy kis flörtre. A szóban forgó képen Szabó Zsófi egy tarka mintás nadrágot viselt, ez ragadta meg a férfi fantáziáját. "Az előny mellé, amit kértem... kell majd szereznem egy futóshortot, hogy passzoljon ehhez a macskanadrágodhoz" - írta.