Így reagált a barátnője a szexbotrányba keveredett magyar énekes kiszivárgott videójára

Luna
Vágólapra másolva!
Botrányos szexvideó került fel a világhálóra Baukó Attila, művésznevén Azahriah énekesről. Pénteki koncertje után egy rajongójával közösült a backstage-ben, az esetet pedig később ő maga igyekezett megmagyarázni közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A fiatal énekes a videóban elmondta, hogy legjobban azt sajnálna, amin barátnőjének kell végig mennie. "Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám. A videó se érdekel annyira. Ami sokkal, de sokkal fájdalmasabb az egészben, az az, hogy nekem volt egy asszonyom" - magyarázta.

Forrás: Luna/Instagram

A fiatal lány megtörte a csendet, és a közönségi-oldalán reagált.

"Ha van elég szív, az sokat segít, már úgy sem adjuk fel, köztünk minden ember más, különös és sok fajta szokás... Hogy nekem, hogy a legkönnyebb feldolgozni egy borzasztó nagy csalódást? Így... Szeretettel, elfogadással. Vannak olyan dolgok az életben, amik nem mindig rólunk szólnak, mégis nekünk fájnak a legjobban. Egy ami biztos, hogy minden ember a tőle telhető legjobbat akarja nyújtani minden téren. Van amikor "csak" ennyire futja" - kezdte a Luna, egy 24 órán át elérhető történtetben.