Kihallgatták a pornós Aleskát a meztelenül talált RTL-sztár miatt

Sáfrány Emese, Aleska, Aleska Diamond
Vágólapra másolva!
Az atv.hu információi szerint ismeretlen tettessel szemben nyomoz a rendőrség a súlyos következményekkel járó "teaszeánsz" ügyében. Sáfrány Emese, az az Aleska eközben a terveiről is mesélt a portálnak.
Vágólapra másolva!

Továbbra is kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen azzal a különös teaszeánsszal kapcsolatban, amely után Béres, az az VV Anett eltűnt, majd órákkal később súlyos sérülésekkel találtak rá. Erről a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata tájékoztatta az atv.hu-t néhány nappal ezelőtt. Most az is kiderült,

az eseményen szintén résztvevő Sáfrány Emesét, Anett barátnőjét is kihallgatták az ügyben.

„Az a tea valahol legálisnak számít, ezért nyomoznak. A nő miatt, aki hozta" – mondta Aleska, aki megerősítette, őt tanúként hallgatták ki. Többet a nyomozás érdekeire hivatkozva nem szeretne elárulni az ügyről – és a rendőrség is ugyanerre hivatkozik. Ugyanakkor örül, hogy lecsillapodtak a kedélyek, és végre a jövőjére koncentrálhat, mert érzése szerint bőven akad teendője.

„Egyéves lett a kisfiam, és azt terveztem, szeptembertől aktívabban elkezdem a munkát, a légtorna- és mozgásstúdiómban és tévés szereplések terén is vannak tervek. A nyári tábor alatt volt Nolen szülinapja, úgyhogy 30 kiscsaj köszöntötte fel. Tud élni a kis csávó" – mondta büszkén az anyuka, aki nem titkolja: a szülinappal kapcsolatban már most reformokat tervez, hiszen most már úgy látja, túllőttek a célon.