Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Nice csapata a Real Madridtól nyáron távozott brazil klasszissal, Marcelóval erősítene.

A 34 éves brazil balhátvéd júnisuban 15 év után távozott a Real Madridtól, ahol 546 mérkőzésen szerepelt és 38 gólt szerzett, emellett ötször nyert Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot, háromszor Európai Szuperkupát, hatszor spanyol bajnokságot, kétszer Spanyol Kupát és ötször Spanyol Szuperkupát. Marcelo 15 év alatt összesen 25 trófeát nyert a spanyol klubbal, ezzel csúcstartó.

Korábban arról is cikkeztek, hogy befejezi pályafutását a brazil futballista, akinek eddig az észak-amerikai profi labdarúgóligából (MLS), illetve olasz, spanyol, katari és brazil csapatoktól is voltak ajánlatai.

Marcelo elhagyta a Madridot, de még nem fejezi be a pályafutását Forrás: AFP/Franck Fife

A Foot Mercato információi szerint a jelenleg szabadon igazolható balhátvédet az OGC Nice szeretné leigazolni és hamarosan ajánlatot is tesznek érte.

A nizzai csapat egyébként kifejezetten aktív volt eddig a nyáron, sikerült megszereznie Juventustól a walesi válogatott Aaron Ramsey-t, és a dán válogatott Kasper Schmeichelt a Leicester Citytől. A hírek szerint pedig az Arsenal elefántcsontparti támadója, Nicolas Pépé is közel áll ahhoz, hogy a francia együttesbe szerződjön.