A dollárbaloldal főnöke saját maga dicsekszik az álomvillával

Vágólapra másolva!
Miközben a baloldali médiában máris megindult a „kismosdató" kampány, a hazai dollárbaloldal főnöke, Soros-közeli cégek alkalmazottja, Korányi Dávid a közösségi médiában saját maga dicsekszik a méregdrága amerikai luxusvilla megvásárlásával - írja a Metropol.
Vágólapra másolva!

Korányi, aki Soros György által is pénzelt amerikai szervezetek megbízásából „guruló dollármilliók" segítségével akarta befolyásolni a magyar választásokat, feleségével otthagyta a „koszos és büdös" New York-i luxuslakást. Ahogy szűk körben ő maga is híreszteli, az amerikai milliárdosok – köztük Soros György legközelebbi embereinek – szomszédságában sikerült új otthonra lelnie az USA egyik legdrágább helyének számító Connecticutban.

Ő maga dicsekedett el a luxusingatlan megszerzésével. „ Mondtam már, hogy vettünk egy házat?" Forrás: Metropol

A villáról közzétett felvételek részletein jól látszik, hogy

milyen szemkápráztató luxusról van szó, ősfás parkkal, tóval és csónakkikötővel, márvány oszlopokon álló lámpákkal.

A háttérben ősfás park, tó és csónakkikötő Forrás: Metropol

A házról egyelőre csak villanásnyi részleteket mutattak meg, de a dollárbaloldal főnöke, aki a legutóbbi időkig jó barátja, Karácsony Gergely főpolgármester és az állítólag anyagi gondokkal küzdő főváros milliókért foglalkoztatott tanácsadója is volt, barátainak megígérte, hogy

rövidesen látványos „gardenpartyra" látja vendégül azokat, akiktől a hazai politikai életét amerikai pénzből befolyásolni próbáló „guruló dollárok" származtak.

Ma még csak ennyit mutattak meg a házból... Forrás: Metropol

A Metropol időközben a New York-i ingatlan-nyilvántartásból megtudta, hogy

Korányiék 1 milló 500 ezer dollárért, azaz több mint 600 millió forintért adták el az általuk „koszosnak és büdösnek" mondott luxusingatlant.

Forrás: Metropol

Ez volt a „koszos és büdös" luxuslakás New Yorkban Forrás: Metropol

Korányi még az év elején a ház bejáratánál:

Irány a festői Connecticut, a Soros-elit kedvenc helye Forrás: Metropol

Mint arról korábban beszámoltunk, a Metropol értesülései szerint az amerikai milliárdosok – és a Soros-birodalom – egyik kedvenc helyén, New Yorktól autóval alig 50 percre, Connecticutban vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldalt amerikai pénzből finanszírozó és irányító Korányi Dávid.