Így reagáltak szüleik Kucsera Gábor és Tápai Szabina válására

Kucsera Gábor, Tápai Szabina és Beni elhagyta az országot
Vágólapra másolva!
Egyre érdekesebb információk látnak napvilágot a Kucsera-Tápai válás ügyében, ami sokak szerint előre látható volt egy ideje. Bár Tápai tálalt ki arról, hogy megromlott a házasságuk és azt is elmondta, férje megcsalta őt, sokan mégis a háromgyerekes édesanyát támadják. Most kiderült, hogy a házaspár szülei hogyan reagáltak a történtekre.
Vágólapra másolva!

Mind Kucsera, mind Tápai szülei nagyon szerették gyerekeiket egy párként tudni. A családot is nagyon megviselték a történtek, főképp azért, mert nagyszülőként mindent megtettek, hogy unokáiknak ne csonka családban kelljen felnőni.

Már a házasságukat is a szülőknek köszönhetik, akik egyengették az útjukat egymás felé, amikor kapcsolatuk elején szakítottak. Tápai Szabina épp egy boldogtalan kapcsolatban volt, amikor édesanyja közbelépett és összehozta a házaspárt. Ezt követően egy évvel később már össze is házasodtak és a szülők is megnyugodtak, hogy végre minden rendben lesz.

Majd a volt kajakos egyre kicsapongóbb életvitelt élt, amit az egész család észrevett és próbálták jó belátásra téríteni azért, hogy ne veszítse el feleségét.

Saját lányukként szerették Szabinát, és úgy gondolták, ő a tökéletes választás Gábor számára. Amikor látták, hogy gondok vannak közöttük, összefogtak Szabina szüleivel, és együtt küzdöttek azért, hogy a gyerekeik ne váljanak el. Többször is leültek a fiukkal beszélni, kérték, hogy ne járjon annyit bulizni és ne keveredjen kalandokba. Győzködték, hogy a család mindennél fontosabb, ne dobjon el mindent" – mondta a Blikknek a pár egy közeli ismerőse, aki azt is elárulta, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor szüleit megrázták a történtek, de igyekeznek támogatni gyerekeiket és unokáikat is ezekben a nehéz időkben.

Tápai Szabina Forrás: Instagram, Tápai Szabina