Itt van Zimány Linda összes plasztikai műtétje

Zimány Linda
Vágólapra másolva!
Rengeteg sztár fekszik kés alá, és ezt nem is titkolják.
Vágólapra másolva!

Orr, mell, fül – többek között ezeket a testrészeiket műttetik meg a sztárok, de vannak, akik az arcfelvarrás mellett döntenek. A legtöbben nem is titkolják, hogy volt már valamiféle beavatkozásban részük.

Népszerű még a zsírleszívás a páciensek között, de rendkívül széles a spektrum: az orr-, fülplasztikától kezdve az arcplasztikáig, sokféle igény van" – kezdte az Origónak Molnár István, a Dr. Rose Magánkórház egyik plasztikai sebésze. Sokan vágynak a változásra, nemcsak a sztárok, mégis gyakran éveken át hezitálnak. Az orvos szerint azonban nincs mitől tartani.

Ha megtehetik, még az ötlet szintjén, nem pedig akkor, amikor már elkeseredettek. Teljesen biztonságosak a beavatkozások, maximálisan biztonságos körülmények között történnek" – tette hozzá a szakember, aki arról is beszélt, mi motiválja a pácienseket.

Sokszor panaszkodnak, hogy terhesnek nézik őket a buszon. Rengetegen jönnek a megereszkedett bőrük miatt, például az motiválja őket, hogy szeretnének bikinit felvenni és fiatalabbnak kinézni" – árulta el dr. Molnár István és a műtét utáni változásról is beszélt.

„Mi szakmai szemmel látjuk az eredményt, természetesen nagy öröm látni az emberek boldogságát is.

Lehet azt mondani, hogy olyanok, mintha kicserélték volna őket. Más az önbizalomszintjük, más lesz a habitusuk, sokkal impulzívabbak lesznek" – zárta a plasztikai sebész.

Nyári Dia

A színésznő megműttette melleit kisfia születése után. Habár korábban nem gondolta, hogy egy ilyen beavatkozásra adja a fejét, döntését azonban nem bánta meg.

Nyári Dia Instagram

Sok minden történt velem és a testemmel az elmúlt években, kihordott egy gyermeket, aztán táplálta, majd megszabadult nem kevés zsírtól. Egész jól bírta a strapát, a legtöbb helyen, valahol viszont nagyon nem. Nem feltétlenül voltam biztos abban, hogy erről beszélnem kellene, de egyre többször kapok kérdést erre vonatkozólag, vagy "kedves" hozzászólást "ugggye neeeeem" megcsináltattad a melled? Úgy gondoltam akkor most válaszolok. IGEN! Féltem tőle? Igen. A műtéttől vagy hogy elítélnek majd? Mindkettőtől... Talán az ítélkezéstől még jobban. Visszakaptam a nőiességem? Maximálisan" - árulta el Nyári Dia.

A cikk folytatásáért lapozzon!