Kétségbeesve kér segítséget Korda György és Balázs Klári

Csináljuk a Fesztivált, sajtótájékoztató, MTVA, 2022.10.07, Budapest, sztárok, celebek Korda György, Balázs Klári
Csináljuk a Fesztivált sajtótájékoztató az MTVA-ban 2022 október 7-én
Vágólapra másolva!
Meglepő bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Korda György és Balázs Klári, akik kétségbeesve kérték a követőik segítségét egy csaló miatt. Balázs Klárit nagyon megviselték a történtek, ugyanis elsősorban őt tüntette fel rossz színben a nevükkel visszaélő oldal üzemeltetője.
Vágólapra másolva!

Balázs Klárit és Korda Györgyöt nagyon rosszul érintette, hogy egy eleinte barátságos rajongói oldal valamiért tűrhetetlen hangnemre váltott és úgy írta a bejegyzéseket, mintha Balázs Klári személyes véleményét továbbítaná. Mivel a csaló sokak számára sértő stílusban írt, így a zenészházaspár úgy döntött, hogy lépéseket tesz az ügyben.

"Tisztelt Követőink! A segítségük szeretnénk kérni! Néhány éve még egy ártatlan, rajongói oldalként tüntette fel magát Balázs Klári Rajongói oldala, amit nem mi kezelünk.

Sem Korda Györgynek, sem Balázs Klárinak nincs köze az oldalhoz, az oldal üzemeltetőjével nem tudjuk felvenni a kapcsolatot, az ott megjelent tartalmakra nincs ráhatásunk" - írták a bejegyzésben, melyet a hivatalos Facebook-oldaluk üzemeltetője tett közzé a Korda házaspár nevében.

A felhívásban arra kérték a rajongókat, hogy a csaló oldalt jelentsék a Facebook üzemeltetőjének, mivel hamis tartalmakat tesz közzé folyamatosan, ezzel rontja a házaspár hírnevét és becsületét, elsősorban Balázs Klárit tünteti fel rossz színben.

Korda György és Balázs Klári a Budapest Park színpadán Forrás: Szabolcs László / Bors