Orvosokkal vizsgáltatnák az amerikaiak Joe Biden szellemi állapotát

Vágólapra másolva!
Az elmúlt időszakban egyre többször találta magát kínos szituációban az Egyesült Államok elnöke, a McLaughlin & Associates ezért egy felmérést készített, amelyben azt kérdezte a választóktól: "Ön szerint Joe Bidennek el kellene végeznie egy kognitív egészségügyi tesztet, és nyilvánosságra kellene hoznia azt?". Az eredmény nem okozott nagy meglepetést - írja a V4NA.
Vágólapra másolva!

A választók 58 százaléka támogatná Joe Biden elnök kognitív egészségügyi tesztjét, és az eredményeket az amerikai nyilvánosság elé tárná.

A válaszadók 58 százaléka igennel, míg 30 százaléka nemmel válaszolt a kérdésre. 12 százalék pedig nem válaszolt.

A választók 50 százaléka "valószínűnek" tartja, hogy Kamala Harris alelnök még azelőtt átveszi Joe Biden helyét, hogy lejárna a mandátuma. A közvélemény-kutatásra azután került sor, hogy Biden felvillantott egy noteszkártyát, amelyen utasítások voltak arról, hogy mit tegyen, amikor szakszervezeti vezetőkkel, kormányzókkal és iparági vezetőkkel tárgyal a Fehér Házban.

Belépsz a Roosevelt Terembe és köszönsz a jelenlévőknek, leülsz a helyedre, röviden beszélsz (2 percben). Megköszönöd a figyelmet és távozol.

- szerepel a súgókártyán. Egy kommentelő szerint

Egy áprilisban végzett felmérés szerint a választók többsége úgy véli, hogy Biden alkalmatlan az elnöki posztra, és kételkedik szellemi képességeiben. A megkérdezettek 53 százalékának "kétségei" vannak a mentális képességeit illetően. Hatvankét százalék szerint pedig azért nem alkalmas elnöknek, mert túl idős.