Így történt a tragédia: megszólalt egy szemtanú az RTL Klub munkatársának haláláról

Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban beszámoltunk, az RTL Klub egyik műsorának forgatásán a játékosok szeme láttára halt meg egy fiatal stábtag. 
Vágólapra másolva!

"Éppen a villában, pontosabban a konyhában forgott egy jelenet. Két szereplő, Törőcsik Dani és Young G Béci beszélgettek, amikor Barna összeesett. A két fiú azonnal megpróbált rajta segíteni, míg a többiek hívták a helyszínen tartózkodó ügyeletes orvost. A mentő nagyon hamar kiérkezett, percekkel a hívást követően. Háromszor sikerült újraéleszteni, de végül Barna szervezete feladta a harcot.

A versenyzők, főleg a két fiú, nagyon összetörtek, hiszen szinte a kezeik között halt meg az operatőr. Míg a mentők Barnáért küzdöttek, a szereplőket átvitték egy másik forgatási helyszínre. Mindenkit megrendített a tragédia, a forgatás is leállt. Barna kiváló szakember volt, remek ember, a halála felfoghatatlan veszteség" - mondta egy stábtag a Blikknek.

A fiatal operatőr hirtelen halálát még a stábtagok sem dolgozták fel. A lap úgy tudja, egy kicsi gyermeket hagyott félárván: a fia, Guszti és gyermekének édesanyja is összetört.