Leütötték és kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét Budapesten

GÁBOR Zsazsa
Budapest, 2021. július 13. Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye a színésznő temetésén a Fiumei úti sírkert művészparcellájában 2021. július 13-án. A Golden Globe-díjas magyar színésznő, szépségkirálynő, modell, üzletasszony 99 éves korában, 2016. december 18-án hunyt el Los Angelesben. MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
A néhány napja a magyar fővárosban tartózkodó Gábor Zsazsa özvegyét a Duna-parton támadta meg egy ötfős banda, akik az összes nála található értékét elvették.
Vágólapra másolva!

A 79 éves férfi nem öltözött feltűnően: szabadidőnadrágot, egy pólót és egy pulóvert viselt, a rablók azonban kifigyelhették, amikor kivillant a pulóver ujja alól a luxusórája, amit a támadás során elvettek tőle. A több mint 11 millió forintot érő Patek Phillipe nem az ára miatt nagy veszteség Von Anhalt számára.

- Ugyan ez az óra 30 ezer dollárt ér, nem szoktam vele villogni, mert nem az értéke miatt hordtam. Azért szerettem azt az órát, mert Zsazsától kaptam ajándékba – mesélte a Blikknek Frédéric von Anhalt herceg, aki először nem is értette, mi történik vele.

Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye a színésznő temetésén a Fiumei úti sírkert művészparcellájában 2021. július 13-án Forrás: MTI/Mohai Balázs

- Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavarták, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog – mesélte a részleteket a herceg, akinek végül össze kellett varrni a fejsebét. Azt mondta, rendőrségi feljelentést tesz. Szerinte két támadót is jól is látott, fényképről is felismerné őket.