Meggyilkoltak egy brit házaspárt, majd krokodilok közé dobták a testüket

Vágólapra másolva!
Egy dokumentumfilmet forgató brit házaspárt kirabolt, majd brutálisan meggyilkolt egy dél-afrikai banda a Ngoye-erdőbe. A holttesteket krokodilfalka közé dobták, hogy eltűntessék őket. A tetteseket sikerült elfogni és bíróság elé állítani.
Vágólapra másolva!

A 74 éves Rod Saunders és 63 éves felesége, Rachel, botanikusok voltak és évente hat hónapot töltöttek azzal, hogy ritka, vadon termő magvak után kutattak a hegyekben és erdőkben.

2018 februárjában az egyik kutatóútjuk során - mikor a BBC-vel forgattak épp egy dokumentumfilmet - rabolták el őket, majd brutálisan meggyilkolták.

A holttestüket hálózsákokba gyömöszölték és bedobták egy krokodiloktól hemzsegő folyóba.

A házaspár rosszul lebomló maradványait napokkal később találták meg, de a DNS-mintájuk alapján történő azonosításuk még hónapokig eltartott - írj a Daily Star.

A vádlottak a házaspár meggyilkolása után 37 000 fontot (több mint 17,5 millió forintot) vettek fel különböző ATM-ekből.

Az eltűnt botanikusok keresése során négy embert tartóztattak le, közülük hármat a házaspár meggyilkolásával, emberrablással és lopással vádolnak. Egyikőjüket felmentették a vád alól.