Ezt lehet tudni Demcsák Zsuzsa titkos szeretőjéről

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Tavaly ősszel jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy közel három év után véget ér házassága az indiai származású férjével. Bár azt mondta nemrég, hogy még nincs túl a váláson, ma egy igen sokatmondó bejegyzést tett közzé, ami arra utal, hogy mégis új férfi lehet az életében.
Vágólapra másolva!

A TV2 műsorvezetője októberben jelentette be, hogy véget ért a házassága a férjével, akivel még 2019-ben, az Ázsia Expressz 2 forgatásán szerettek egymásba. Bár akkor Krishan Magyarországra költözött, itt nem igazán találta a helyét. Folyamatos honvággyal küzdött, ezért tavaly nyáron visszautazott Indiába. Mindeközben a műsorvezető is rengeteget dolgozott, majd hónapokra Dominikára költözött a Money or Love forgatása miatt, ezt pedig már nem bírta ki a házasságuk.

Forrás: Demcsák Zsuzsa/Instagram

Bár Demcsák Zsuzsa korábban azt nyilatkozta, egyelőre nem foglalkoztatja egy új kapcsolat gondolata, ma kiderült, hogy máris új párja van. "Ez az a téma, amiről nem beszélnék. Megmarad nyitott kérdésnek" fogalmazott sejtelmesen.

Egyik ismerőse azonban megerősítette a Blikknek, hogy a TV2 műsorvezetője szerelmes. "Zsuzsát megviselte a válás, ami látszódott is rajta. Az utóbbi időben azonban nyoma sincs a szomorúságnak, újra sokat mosolyog, szinte már ragyog.

Bízunk benne, hogy végre újra boldog lehet, mert a szíve mélyén ő is vágyik egy udvarias, biztonságot árasztó, komoly férfira" – fogalmazott a műsorvezető egyik barátja.