Megbotránkoztató fotó került elő Kulcsár Edina új férjéről

G.w.M
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Kulcsár Edina nemrég hozzáment születendő gyereke apjához, akivel tavaly év elején vállalták fel kapcsolatukat. Egyikőjüket sem zavarja a kettejük köztt lévő korkülönbség, így sem, hogy a rapper, G.w.M a fiatalabb a kapcsolatban. A zenész korábban nem volt ennyire ismert, bár régóta próbálkozott a szakmában. Most a múltjából került elő róla egy kompromittáló felvétel, amin szinte rá sem ismerni a lassan háromgyerekes édesapára.
Vágólapra másolva!

G.w.M többször kifejtette már, hogy a roma hagyományok szerint él és ezt új feleségétől is elvárja. Az egykori szépségkirálynő számára furcsa lehet modellként, hogy új párja szabályozza az öltözködését és azt is, hogy milyen munkákat vállalhat el. A rapper azt is kijelentette nemrégiben, hogy csakis ő láthatja Kulcsár Edinát fehérneműben, bár elég sok kép született róla korábban hiányos öltözetben.

Azt valóban nem taglalta, hogy rá vonatkoznak-e a szigorú erkölcsi szabályok, de most kiderült, hogy korábban ő sem volt szemérmes típus, sőt, közösségi oldalán is pózolt hiányos öltözetben. A rapper saját maga osztotta meg a fotót korábban, melyen letolt nadrággal, alsóneműben pózol a kamerának, így kívánt "Boldog Mikulást mindenkinek" - figyelt fel a Bors a régi bejegyzésre G.w.M közösségi oldalán.