Sokan bántják a Hazatalálsz színészét

Jaskó Bálint, Hazatalálsz
Vágólapra másolva!
Ma este ér véget a TV2 sikeres napi sorozatának első felvonása, egyelőre nem tudni lesz-e folytatás. A rosszfiú karakterét, Raját alakító Jaskó Bálint elmondta, hogyan változtatta meg az életét a szerepe és milyen negatív, illetve pozitív tapasztalatokat szerzett a sorozat indulása óta.
Vágólapra másolva!

Jaskó Bálint kifejezetten negatív karaktert alakít a Hazatalálsz című sorozatban, és bár remekül alakítja a rosszfiú szerepét, mégsem tud vele azonosulni magánemberként. A színész elmondása szerint nagyon sok bántást kapott Raja miatt, de szerencsére sokaknak pozitív csalódás a való életben, hogy egyáltalán nem olyan, mint a szerepében.

Meg is értem őket, mert Raja húzásai nekem sem elfogadhatóak. Annak viszont örülök, hogy nincs benne személyeskedés, teljesen el tudják tőlem különíteni. Látják, hogy én más vagyok. A múltkor a piacon a savanyúságos néni is megjegyezte, hogy milyen pozitív csalódás vagyok neki a sorozatbeli szerepemhez képest" - mesélte Jaskó Bálint, aki büszke arra, hogy az ellenérzései ellenére is sikerült jól alakítania a megosztó karaktert. Bár érzi, hogy legtöbbeknek ellenérzése van Raja iránt, nem veszi magára, hiszen ő a szükséges rossz a sorozat sikeréhez.

Én azt vettem észre, hogy kezdetben inkább háttérben ment esténként a tévében a sorozat, de aztán ahogy haladt előre a történet, rabul ejtette az embereket, felkeltette a figyelmüket, és már követték, beszéltek róla.

- mondta a Blikknek Jaskó Bálint, aki nagyon bízik abban, hogy lesz folytatása a történetnek, hiszen őt is nagyon érdekli, mi történik Farkasliget lakóival a továbbiakban.

A Hazatalálsz jegyespárja, Virág és Raja TV2