Itt a Netflix botrányos döntése, minden felhasználót érint!

Netflix Passwords Photo Illustrations emblem in log login netflix nflx page password paypal platform service signin streaming sign in laptop illustration photo Krakow Poland January 2 2023 Jakub Porzycki/NurPhoto Horizontal COMPANY ECONOMY FINANCE LOGO PH
Netflix sign in page displayed on a laptop sscreen and Netflix logo displayed on a phone screen are seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on January 2, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Netflix lecsap azokra, akik megadták belépési adataikat ismerőseiknek vagy olyan családtagjaiknak, akikkel nem élnek egy háztartásban. Úgy tűnik, hogy a jelszómegosztások aranykora a végéhez közeledik - írta meg a Fox.
Vágólapra másolva!

A Netflix streamingplatform a weboldalán közzétett bejelentéssel egyidőben hajtotta végre a jelszómegosztás visszaszorítását célzó terveit.

A streamingóriás lépését követően a CoinDesk tartalomért felelős főnöke, Pete Pachal a "Mornings with Maria" című műsorban arra figyelmeztetett, hogy más szolgáltatók

A Netflix nyilvánosságra hozta, hogy 2023. május 23-tól kezdve e-mailt küldött a háztartáson kívül jelszavakat megosztó tagoknak, amelyben tisztázza a szabályokat.

- áll a közleményben.

Lecsapnak a jelszómegosztásra Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Pachal kommentálta, hogy a Netflix lépése milyen hatással lehet a streamingszolgáltatások iparágára és a Netflix konkurenciájára.

Hozzátette:

Arra is figyelmeztetett Pachal, hogy a Netflix nyomon követi a helyváltoztatásokat.

Megjegyezte, hogy a mostani változások kezdetben negatívan érinthetik a Netflixet, de a jövőben

bevétel - és felhasználószám-növekedést jelenthet a vállalat számára.

- tette hozzá.