Kiderült, mitől terjeng orrfacsaró bűz Molnár Anikó otthonában - kép

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Nehéz napok állnak Molnár Anikó mögött, aki nemrég nagyobbítatta meg melleit, hogy még több pénzt keressen vele az OnlyFans-oldalán. A beavatkozást követően egy hetes kényszerpihenőre szorult, de nem tudta betartani, ugyanis házikedvence súlyos beteg lett, de hiába követtek el mindent, az állat elpusztult. Ha mindez még nem lett volna elég, napok óta orrfacsaró bűz terjengett az otthonában, melynek forrását nem kis munkával tudta felderíteni.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikóval az élet furcsa tréfát űz, ugyanis a napokban vesztette el kedvenc macskáját, Kalózt, akit hiába vittek azonnal orvoshoz, már nem tudták megmenteni az életét. Most a sors mondhatni kárpótolta őt, ugyanis egy egész macsakacsaládot talált a házának egyik szellőzőnyílásában, de ennek nem tudott őszintén örülni.

Hatalmas meglepetés volt Molnár Anikónak, amikor megtalálta a macskákat Forrás: Molnár Anikó Instagram

Molnár Anikó ugyanis úgy fedezte fel a kiscicákat, hogy elkezdte lebontani a szellőzőt és a falat, hogy végre megtalálja az orrfacsaró bűz forrását, mely napok óta terjengett a házban. Az órákhosszat tartó munkája eredményeképp megtalálta a macskákat, akik valószínűleg születésüktől fogva a szellőzőben laktak, és nagyjából két hónapon keresztül odapiszkítottak a szellőzőcsatornába.

A pornómodell egyelőre nem árulta el, hogy mihez kezd a macskákkal, de valószínűleg új gazdákat próbál nekik találni, a szellőzőből pedig elköltözteti őket, hogy ne okozzanak számára több kellemetlenséget.

Molnár Anikó saját maga bontotta ki a falat és kereste meg a bűz forrását Forrás: Molnár Anikó/Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.