Szánalmas trükkel próbálkozik a börtönben Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi 
Galambos Lajos zenés műsorának felvétele 60. születésnapja alkalmábó
Galambos Lajos - Lagzi Lajcsil
Budapest
Vágólapra másolva!
A három és fél évnyi letöltendő börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi máig sem tudta elfogadni, hogy valóban be kellett vonulnia a börtönbe. Bár előtte is mindent megtett azért, hogy elengedjék a rá kiszabott büntetést, ő és ügyvédje végül nem jártak sikerrel. Azóta a börtönben is egyre hajmeresztőbb történetekkel áll elő, melyekkel sajnáltatni próbálja magát, és közben azt sugallni, hogy rejtélyes, súlyos betegsége miatt életveszélyben van az intézményben. Bár nem ért célt, de úgy tűnik, bármire képes azért, hogy kijusson a börtön falai közül, akár arra is, hogy végül valóban súlyosan megbetegítse saját magát.
Vágólapra másolva!

Tavaly decemberben született meg a jogerős ítélet Lagzi Lajcsi hosszadalmas ügyében, akit víz-, gáz- és áramlopás miatt ítélt a bíróság letöltendő szabadságvesztésre. A trombitás az ítélet után hirtelen elkezdte hangoztatni, hogy milyen súlyos tüdőbeteg, ami miatt be sem vonult az első behívójában szereplő, február 15-i időpontban.

Eredetileg a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben, azaz a kecskeméti börtönben kellett volna elkezdeni a büntetésének letöltését, ahol a fentebb említett időpontban rengetegen várták őt az intézmény előtt, de mindhiába. Később Lagzi Lajcsi ügyvédje elmondta, hogy védence egészségügyi állapotára való tekintettel kérelmet nyújtottak be, így annak halasztó hatálya miatt kerülhette el a bevonulást Lagzi Lajcsi, aki ezzel a trükkel két szabad hónapot nyert.

A Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet épülete Kecskeméten, 2023. február 15-én. Lagzi Lajcsinak eredetileg ekkor kellett volna bevonulnia az intézménybe Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Lagzi Lajcsinak minden törekvése ellenére végül be kellett vonulnia a baracskai börtönbe, ahová április 26-án érkezett meg. A büntetés-végrehajtási intézménybe egy magánmentővel szállíttatta be magát, ezzel is azt sugallva, hogy mennyire beteg. A trombitás már másfél hónapja ül a Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben, ahol azóta is folyamatosan csak panaszkodik, és megdöbbentő ötletekkel áll elő annak érdekében, hogy a vártnál előbb szabadulhasson.

A trombitás emlékezetes bevonulását követően, szinte azonnal át is került az intézményhez tartozó börtönkórházba, ahol a gyengélkedőre került.

Később, a szükséges vizsgálatokat követően, visszaszállították a baracskai börtönbe, de újabb információk szerint azóta is folyton a kórházi részlegen van és folyamatosan orvosi felügyelet alatt áll.

A bevonulást megelőzően csak tüdőproblémáiról beszéltek, azóta ügyvédje, Csontos Zsolt egy újabb rejtélyes betegséget említett, ami miatt ügyfele nem tud megfelelően táplálkozni a börtönben.

Lagzi Lajcsi oxigénmaszkban mutatta meg, hogy milyen kezelésre szorul a betegsége miatt tv2

A cikk folytatásáért lapozzon!