Vágólapra másolva!
Az angol és a nemzetközi sajtóban is hetek óta téma a Manchester United sztárjának, Cristiano Ronaldónak a jövője. A portugál klasszis korábban már tett arra utalást, hogy maradni szeretne, most viszont a csapat új edzője, Erik ten Hag nyilatkozott az ötszörös aranylabdás támadóról.

A holland menedzser vasárnap a Vitesse elleni 2-2-es bajnokin irányította utoljára az Ajaxot, ugyanis a következő szezontól már a Manchester United edzője lesz. Emiatt már hétfőn Manchesterbe utazott, de előtte még beszélt a csapat legnagyobb sztárjáról, Cristiano Ronaldóról. A 37 éves portugál klasszis tavalyi visszatérése óta a MU húzóembere volt, az idei szezonban 38 meccsen 24 gólt lőtt. Ennek ellenére sokan úgy vélték, hogy Ronaldo játékstílusa nem illik bele a holland edző elképzeléseibe. Te Hag most tiszta vizet öntött a pohárba, ugyanis a Telegraafnak elmondta, hogy számít az ötszörös aranylabdás támadóra.

Ronaldo mindent megtett, de finoman szólva sem sikerült túl fényesen a Manchester United idei szezonja Forrás: AFP/Glyn Kirk

"Amit a részletes elemzések előtt elmondhatok az az, hogy a Unitednél rengeteg jó játékos van.

Persze, hogy meg akarom tartani. Nagyon fontos játékosa volt a Unitednek a jelenlegi évadban, és nagyszerű statisztikákat produkált" – fogalmazott Erik ten Hag.

Pár napja Ronaldo is kifejtette véleményét a manchesteriek következő tréneréről, és elmondta, hogy már izgatottan várja a közös munkát.