Szabó Zsófi édesanyjával is torkaszakadtából ordított Shane Tusup

Szabó Zsófi Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, újabb részletek derültek ki a néhány napja kirobbant botránnyal kapcsolatban. Az őrjöngő Shane miatt nem a rendőröket hívta Szabó Zsófi, hanem az édesanyját, akivel szintén ordibált az edző.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi és Shane Tusup között a múlt héten robbant ki egy heves vita, ami odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséget akarta hívni.

Shane az utolsó veszekedésükkor állítólag őrjöngött, majd rázárta az ajtót Zsófira, aki emiatt pánikrohamot kapott. A veszekedés odáig fajult, hogy a színésznő már a rendőrséggel fenyegetőzött,

valószínű, ez a pont lehetett az, amitől az úszóedző visszatérhetett a valóságba és valamennyire lenyugodott. Csak ezért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből.

Forrás: Shane Tusup/Instagram

A Bors friss információi szerint nemcsak ketten voltak otthon, egy ponton megjelent Zsófi édesanyja is a helyszínen. A részletekről egy, a családhoz közel álló forrás számolt be.

Zsófi, mielőtt a rendőrséget tárcsázta volna, az édesanyját hívta fel a bezárt szobából, hogy segítsen rajta.

De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta" - magyarázta az informátor.

Shane azóta üzenetekkel, hatalmas virágcsokrokkal ostromolja az egykori sorozatszínésznőt, aki a jelek szerint nem akar békülni.